Snelle levering Binnen 3 werkdagen
verstuurd
Bereikbaar via telefoon en e-mail Tel: 0593-851233
Mail: info@landbouwschaalmodellen.nl
 

Verzending

 

Verzending
 
De verzendtermijn bedraagt in de meeste gevallen maximaal 3 werkdagen. Mocht er haast bij uw bestelling zijn laat dit ons dan even weten zodat uw bestelling snel verstuurd kan worden. 

Producten

Alle producten die wij leveren zijn nieuw en ongebruikt.

Verpakking

Iedereen wil zijn artikelen graag onbeschadigd ontvangen. Daarom besteden we veel zorg aan de verpakking van uw bestelling. Alle bestellingen worden in een ruime doos verpakt en voorzien van ruim voldoende verpakkingsmateriaal. De kans op beschadiging wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Verzendkosten
 

  • Verzendkosten binnen Nederland € 5,95.
  • Verzendkosten voor Belgie zijn € 11,50. (andere landen op aanvraag)
  • Voor orders beneden de 10,- euro brengen wij 2,50 euro administratie kosten in rekening.  

Verzending

Indien het door u bestelde artikel op voorraad is, zal landbouwschaalmodellen.nl uw bestelling binnen een aantal werkdagen versturen. Mocht de door u gewenste hoeveelheid echter groter zijn dan onze voorraad, zal de orderstatus wijzigen in "in bestelling." U ziet dit echter al op het moment dat u de bestelling op onze website plaatst. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Door middel van uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de status van uw bestelling zelf volgen. Ook sturen we u van iedere wijziging van uw order een email. Landbouwschaalmodellen.nl kent de volgende benamingen voor een orderstatus:

  • Processing - Uw order is in behandeling genomen.
  • In Bestelling - Uw order is niet direct leverbaar en staat in bestelling.
  •  Afgehandeld - Het pakket is door de pakketdienst opgehaald.
  • Betaling Open - Wij hebben uw betaling nog niet ontvangen.

Retouren

Indien er onverhoopt een model naar ons retour gestuurd dient te worden, meld dit dan eerst aan ons. U krijgt dan instructies hoe het terug te sturen. Stuur in geen enkel geval een pakket ongefrankeerd naar ons op, wij zullen dit niet accepteren.

Geautomatiseerd Ordersysteem
Ons ordersysteem is voor het grootste gedeelte geautomatiseerd. Dit systeem zorgt er ook voor dat u zoveel mogelijk op de hoogte wordt gehouden over het verloop van uw order. Van iedere wijziging van uw order krijgt u in ieder geval automatisch per email een bericht.

© Landbouwschaalmodellen.nl

Tel: 0593-851233 - Email: info@landbouwschaalmodellen.nl | Adres: Ossebroeken 11E - 9411 VR Beilen | KvK: 61225363 | BTW: NL854260523B01

Ontwerp:

Martin Pottjewijd

| Techniek:

BS Connect

Veilig betalen

iDeal
Mr Cash
PayPal

Nieuwsbrief

Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen Landbouwschaalmodellen

Deze website is onderdeel van www.miniatuurshop.nl

Landbouwschaalmodellen